menu

3FM Serious Request 2024 komt in actie voor metabole ziekten

27 juni 2024

Eén van de grootste fondsenwervingsevenementen van Nederland staat dit jaar in het teken van de metabole ziekten. 3FM Serious Request komt dit jaar in actie voor Metakids! 

Op 5 juni reed de 3FM Serious Request touringcar vanuit de 2023 locatie Nijmegen naar Zwolle. Van 18 t/m 24 december zal daar het Glazen Huis staan waar de 3FM-dj's zich dag en nacht zullen inzetten om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek naar metabole ziekten. 

Metakids en 3FM Serious Request hebben al een oproep gedaan om in actie te komen en inmiddels zijn de eerste acties al opgezet. Heb je zelf ook een goed idee voor een actie, via onderstaande button ga je naar de actiepagina van 3FM Serious Request. 

Kom in actie 

Daarnaast hoopt 3FM Serious Request veel jongeren te enthousiasmeren om in actie te komen voor Metakids. Dit willen ze doen door de jongeren te informeren over metabole ziekten. Er wordt gezocht naar gastlesvrijwilligers die vanaf september tot half december gastlessen willen geven op basisscholen, het voorgezet onderwijs en het hoger onderwijs.

Lijkt het je leuk om je op te geven als gastlesvrijwilliger of wil je een school aanmelden voor het ontvangen van een gastles, klik dan op onderstaande link voor meer informatie

Word gastlesvrijwilliger  

3FM Serious Request '24 komt in actie voor Metakids