menu

Samenwerken is kennis

Het doel van het centrum is om de toekomst van patiënten met een metabole aandoening te vebeteren. Dit doen we o.a. door samen te werken met verschillende partijen op zowel nationaal als internationaal niveau. Het Centrum voor Lysosomale en Metabole Ziekten is aangesloten bij verschillende netwerken met als doel de kennis van metabole aandoeningen te vergroten. Door kennis met elkaar te delen, leren we metabole aandoeningen beter te begrijpen. Dit leidt tot het verbeteren van bestaande behandelingen en het ontwikkelen van nieuwe behandelingen.   

Zo werken we nauw samen met patiëntenorganisaties. Want wie kan ons beter vertellen wat de impact van een metabole ziekte is dan de patiënt zelf? Voor meer informatie over onze samenwerking met patiëntenorganisaties kunt u op onderstaande link klikken

Patiëntenorganisaties

Naast de samenwerking met patiëntenorganisaties werken we ook nauw samen met andere metabole centra in Nederland en in de rest van de wereld. Op deze pagina vindt u een overzicht van alle netwerken waarin wij actief zijn.